Blog

20 oktober 2019

Op 6 oktober stonden wij op het podium in Helmond en het was weer een geweldige ervaring! Zie ook de review op Gigstarter

29 september 2019

13 september 2019

Dat was de dag dat Het Arsenaal 1309 in Doesburg haar vijfjarig bestaan vierde. Op die dag stonden wij bij hen voor de vijfde keer op het podium. En dat was weer een fantastische ervaring! Zeker met dank aan het publiek en de support act Chemical Clouds!

Volgende week op 5 oktober staan we op een podium in Helmond. Het café De Vijfhoeck is dit jaar gestart en heeft ons gevraagd voor een avondvullend programma. Dus, kom kijken als je in de gelegenheid bent!

23 april 2019

Komend Hemelvaart (30 mei) mogen we weer helemaal los tijdens de rommelmarkt in Hoog Keppel met RommelRock! Wij sluiten aan op het optreden van Steve Nippels. Onze zanger Jeroen doet daar (toevallig?!) ook in mee!

Heb je dan al iets te doen? Zeg dat dan af en kom kijken bij RommelRock!

24 november 2018

Het is al weer een week geleden: ons optreden in Het Arsenaal 1309. Het was weer beregezellig, maar ten opzichte van voorgaande jaren iets minder druk. Er waren veel andere feestjes in de omgeving waar veel bekenden naar toe moesten. Jammer, maar volgend jaar bij ons vijfde optreden gaan we weer ons best doen. Dan maken we er zeer zeker (opnieuw) een feest van!

Onze poster was ook gesignaleerd op de website bandjeskieken.nl. Dit in de rubriek “DEZE WEEK: UITGELICHT”. Da’s natuurlijk VETgaaf! Daarnaast staan wij ook op de site Dag van de Achterhoekse popmuziek. Deze werd namelijk op dezelfde dag (17 november) gehouden.

20 september 2018

Op 17 november 2018 is het weer zover. Wij mogen dan weer in het Arsenaal optreden!

Zorg ervoor dat je een superavond krijgt. Download de poster en deel hem met al je vrienden via jouw favoriete App!

27 april 2018

Spelen bij Hotel Cafe Zaal Heezen in Steenderen tijdens Koningsdag 2018! Bekijk de video’s gemaakt door een van onze toeschouwers op onze mediasite 🙂 

2015 tot en met 2017

Posters van eerdere optredens: